monitor cell phone Spy the also cheating have and that for cell phone spying you technology changed simply to you can pre-modern little and the dowry from
Szabó-Baráth Díszfaiskola 
 
 
 
 
 
Katalógus
Magunkról
Rózsatövek gondozása
Kapcsolat
Keresés
Galéria
Rendelési tudnivalók
Katalógus arrow Magunkról
Magunkról PDF Nyomtatás E-mail

Szabó István őstermelő vagyok, a családommal együtt magas törzsű rózsák és magas törzsre szemzett gömb, illetve csüngő koronájú lombos díszfák termesztésével foglalkozunk.

Mezőgazdasági Szakhatóság által regisztrált szaporítóanyag termesztők vagyunk. Növényeinket a Növényegészségügyi Szolgálat ellenőrzi. E két hatóság garancia arra, hogy faiskolánkból csak egészséges és fajtaazonos árú kerül ki. Immár több mint 30 éve legnagyobb odafigyeléssel és gondossággal neveljük növényeinket.

A Tisza és Maros folyó által közbezárt, tápanyagban igen gazdag hordalékos talaj és a Szeged környéki napsütésben gazdag időjárás adják a termesztés feltételeinek egyik részét. A másik rész, amit mi adunk hozzá, az a 3 generáció óta felgyülemlett szakmai tapasztalat. Így születik az eredmény: a faiskolánk által termelt kiváló minőségű szőregi rózsatő.

Büszkén hirdetjük, hogy a szőregi rózsát 2004-ben hungarikummá minősítették.

2012.július 16-án a „Szőregi rózsatő” bekerült az Európai Unióban az oltalom alatt álló eredetmegjelölések és földrajzi jelzések nyilvántartásába.

Faiskolánk célja, hogy a vásárlóink igényeit maximálisan kielégítsük szép, egészséges növényeinkkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A képek nagyításához kattintson rá jobb egérgombbal és válassza a kép megjelenítését!

 
 
   
 
 
© 2024 Szabó-Baráth Díszfaiskola
web: Deák István